vrijdag 4 mei 2012

lang leve Marktplaats

Lang leve Marktplaats!

Een website geschikt voor koopjes, schatzoeken opruimen maar ook digitaal mensen ontmoeten.

Zo was ik gisteren aan het mailen met een scheidsrechter; hoe hij het beste zijn KNVB embleem op zijn shirt moest bevestigen. Gezellige mailtjes, maar geen vliesofix verkocht. (Ik heb namelijk een mega rol gekocht bij de groothandel, dus verkoop ik graag stukjes door, liefhebbers?)

Deze week gaat er voor de tweede keer een deel van mijn retro verzamelingen naar Tilburg. Vintage borduurpatronen naar een mevrouw die wel op marktplaats kijkt maar haar geld nog overmaakt met overschijvingskaarten. En dan nu een updated gehaakt retro babykleed naar ‘Sophie’.

Ook altijd leuk; plaatsen waar ik nog nooit van gehoord had. En opvallend; lapjes stof stuur ik vaak op naar het uiterste noorden van ons landje & de eilanden voelen altijd nog specialer... Slaat eigenlijk nergens op, toch word ik er blij van.

Ook leuk zijn de reacties die je krijgt als iemand zijn pakketje blij ontvangen heeft. Soms versier ik daarom ook de envelop. De Meneer-van-het-Postkantoor herkende ze al van mij. Helaas is het postkantoor gesloten, de Haasbeek is lang zo charmant niet (en erg krap voor een moeder met pakketjes en kinderwagen). Maar ach, nu we mailen zullen ze wel moeten. En bloggen is gemakkelijker dan iedereen brieven schrijven...

p.s. nog meer foto's van m'n (onverkochte) retro vondsten en geweldige keukenschorten die aan 2 kanten draagbaar zijn... tja, die heb ik gewist want dit blog programma en ik zijn nog niet echt vriendjes geworden, zucht... ze zijn nog wel te koop voor de liefhebber ;-)2 opmerkingen:

 1. hey meisje wat gaaf dat jij ook een site hebt
  ik ga je volgen
  liefs harry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag via FB dat je ene blog hebt, leuk ik ga je zeker volgen!
  Ben zelf ook dol op Marktplaats èn op versierde post, hihi. De Bruna in de Atlas heeft nu ook een postagentschap en is veeeeeeeeeeel gezelliger ;-)
  Prachtige dingen maak je trouwens!

  Liefs,
  Marjolijne

  BeantwoordenVerwijderen