woensdag 20 juni 2012

speciale bezorgservice... missie geslaagd!


Pakketjes bezorgen; Pieter Post is daar kei-goed in. Miss Steek ging het ook proberen. Want met ouders in Roemenië ga je niet gezellig koffiedrinken op je vrije dag, je maakt een gezellig pakketje.

Met kadootjes voor vader & moeder: nieuw, 2e hands en zelf geknutseld. Met labels gemaakt van oude kwartetkaarten, een retro lintje uit de restjes bak, teksten getypt op de typemachine en Lucky Loek maakte een zakje bij Linda. In de auto pakte Els nog een verassing uit Woubrugge in en voilà; een pakketje!

We pakten de doos van de laatst bezorgde sandalen, wat verpakte lucht en een poster gemaakt door Lucky Loek himself (met wat lichte beschadigingen) en zo recycleden we het een en ander om het af te maken. 
Een pakketje met lots of love & lots of plakband.

In de laadbak werd het pakket naar de Haasbeek gebracht. En daar moest ik 26 euro betalen... Huh??!! Tja, het pakketje woog 44 gram teveel!
Iets teveel plakband dus (want liefde weegt vast niet zo veel). 
Dus gingen we retour afzender.

Toen een tukkie en daarna wat bubbeltjes plastic (want tja, als je een zolder hebt bewaar je dat ‘voor als het van pas komt’) in plaats van een doos. Een licht papiertje er omheen en de thuisweegschaal zegt 1,8 kilo. Da’s dus precies goed, want de prijzen schieten na de 2 kilo dus zo omhoog.
Net als bij Pieter; er is een groot probleem (koe op de berg) en dat moet eerst opgelost worden (met de helicopter de koe bij de nieuwe boer brengen samen met de dierenarts met hoogtevrees).
Maar uit eindelijk; speciale bezorgservice... missie geslaagd!
(alleen de surprise is er nu een beetje af, moeders leest trouw mijn blog)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten