zondag 8 juli 2012

diploma's en rapportenWat een weekje, dat laatste weekje... vergaderen, heftige mededelingen, dossiers opruimen en vervolgens lekker eten en naar de diploma uitreiking. En dat 2x!
nummer 1
Samen met nog 13 collega’s zaten we Italian-style op het Rijnplein (de tafels werden naar buiten getild en daar zaten we gezellig aan een lange tafel) Met mijn hoge hakken (jaja zelfs Miss Steek heeft sleehakken) en nieuwe top aan genoot ik van la dolce vita.
Het leukst waren de leerlingen die hun diploma’s gaan ophalen. Mooie kleren aan (en smaken verschillen, heerlijk zo’n gemĂȘleerde school) en hele trotse ouders in het theater Castellum. Adrenaline van de leerlingen, liefde van de ouders en de liefde voor het vak van mijn collega’s; de zaal zat er vol mee!                                                  
nummer 2

Tegen de verwachtingen in nog steeds zonnig, dus wederom eten bestellen op terras. Maar deze diploma-uitreiking was voor Broeder Bas, en moeders was er speciaal voor naar ons tijdelijk warme koude kikkerlandje gekomen. Weer die liefde en trots maar ditmaal in een oude kerk in het centrum van Schoonhoven. En dat mijn Broeder niet de enige is die mooie dingen maakt was te zien in het Zilvermuseum.

En dan nog de rapporten! 
Mijn coach klas is in 2 jaar flink gegroeid... de een moet nog dit leren en de ander wat meer van dat en niet iedereen was helemaal op zijn plek. Maar na de vakantie zijn er nieuwe plekken en hoop ik dat ze weer meer gaan groeien. Nieuwe ronde, nieuwe kansen en de nieuwe l1d staat al weer klaar.
Maar nu kan ik 7 weken Miss in plaats van Mevrouw zijn want het is vakantie! En tijdens dit reces gaat Miss Steek flink aan de weg timmeren (of borduren, of naaien of haken of op zolder en dan in de tuin of aan het strand)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten