donderdag 7 juni 2012

Trouwen & Tricot

Morgen trouwen Nick en Chantal en ik hoop van harte dat ze het droog houden!
En het bruidspaar vraagt enveloppen... 
tja, dan gaan we envelopjes maken natuurlijkhet kaartje van de Hema (met geweldige envelop) werd versierd met 2 envelopjes van Flow-kado-papier
* in de envelopjes zitten Roemeense speelkaarten (harten vrouw en heer natuurlijk)
* persoonlijke noot getypt op de typemachine (misschien je wel bekend van onze trouwerij) 
* bijbehorende geld met paperclip aan het kaartje
* sluitzegel erop & klaar!

Dan na het trouwen nog het tricot;
want wat trek ik aan naar het bruiloftsfeest??

Alles moest gisteren al klaar liggen, want de werkende/ feestende/ bloggende moeder moet het wel een beetje plannen. En omdat ik geen vrienden kon worden met mijn nieuwe smartphone verdiepte ik de vriendschap met de interlock. Deze machine en ik begrepen elkaar beter. 

Een schitterend rokje was inmiddels te groot maar na een lang middag dutje van zoonlief paste hij weer (en zit het lekkerder dan voorheen). De rits verwijderd, iets minder gerend gemaakt, elastiek aan de bovenzijde... 
bruine laarzen erbij, paars topje (had ik aan toen ik Bas ontmoete), bloem in mijn haar (net als bij ons trouwfeest). Een feestelijke outfit die heerlijk zit (nou, ja het tricot dan, de laarzen hebben een paar hakken waar je U tegen zegt!) 

En ik hoop dat de vriendschap van de interlock blijft groeien, want inmiddels heb ik heel veel zin in heel veel rokjes! (en met de telefoon komt het ook vast goed, bellen en een foto maken lukt al)

1 opmerking:

  1. Leuk krista dat het rokje nog steeds leuk is! Veel plezier op het feest!

    BeantwoordenVerwijderen